fbpx

Google Ads реклама

Google Ads е платена реклама или реклама с плащане на кликване (PPC) в Google, където рекламодателите плащат, за да показват кратки реклами, реклами с предложения за услуги, реклами с продуктови списъци, маркетинг на видео съдържание и генерират предложения за реклами на Google в рамките на рекламната мрежа на Google за всички потребители на мрежата . Начинът, по който работи нашата агенция за маркетинг на google ads, е прост: хората използват ключови думи (или термини за търсене), за да търсят конкретни продукти и предложения за услуги.

Най-големите предимства на Google Ads рекламата:

Рентабилна
Плащане на клик - плащане само, когато някой кликне на вашата реклама;
Увеличаване на трафика към сайта
Повишаване на разпознаваемостта на марката
Ясно измерване на ефективността на кампаниите
Вашите конкуренти го правят
Възможност за точно таргетиране - местоположение, време, език и други
Ремаркетинг

Добавете опитна компания за управление на Google Ads към вашите планове за разтеж

Не всеки бизнес има ресурси да наеме екип от експерти на Google Ads. Ако не виждате резултати от вашите платени кампании и имате чувството, че просто пилеете пари, е време да ни се обадите. Нашата компания за управление на Google Ads работи с клиенти във всички отрасли, като им помага да напреднат в резултатността с платените си кампании и да ги превърнат в машина за печалба.

След като управляваме множество кампании в Google Ads, ние знаем какво правим. Ние не хабим парите ви за излишни опити и грешки, защото вече знаем какво работи и кое не работи. Ще коригираме структурата на вашия акаунт, ще оценим ключовите Ви думи и ще търсим по-добри възможности, ще проектираме / създадем привлекателни реклами и т.н..

Звучи като добра сделка? Обадете ни се днес!

TOP