fbpx

Дизайн на лендинг страници и CRO (Convertion Rate Optimization)

Оптимизирани за конверсии дизайни на целеви страници, които генерират повече потенциални клиенти и клиенти.

Дизайн на целевата страница и оптимизация на процента на конверсия

Добре проектираните целеви / лендинг / страници са от решаващо значение за всяка инбаунд или платена рекламна кампания. Независимо дали са предназначени за генериране на потенциални клиенти или продажба на продукти, оптимизирането им за конверсии може да бъде сложно. Когато някой достъпи на една от вашите целеви страници, имате само няколко секунди, за да го убедите да конвертира. Съдържанието, дизайнът, формата и подканващата фраза на вашата страница играят важна роля за това дали посетителят реши да се ангажира с вас или не.

В Уеб Дизайн България винаги правим целевите страници с огромно внимание и гарантираме, че те максимизират вашите конверсионни проценти. Ние включваме доказани CRO стратегии за оптимизация на лендинг страниците, след което непрекъснато ги обследваме с A / B тестване, за да продължим да увеличаваме нивата им на производителност. Винаги привеждаме вашите оферти и целеви страници в съответствие с вашите бизнес цели, за да постигнем максимални резултати.

Как работи нашата целева страница и CRO - оптимизация на процента на конверсия

Стратегия и създаване на целевата страница

Проектирането и форматирането на многото елементи на успешната целева страница може да бъде сложно. Уеб Дизайн България има дългогодишен опит в оптимизирането на целеви страници от работа с различни клиенти и множество предложения. Нашите дизайнери са експерти в създаването на целеви страници, които генерират качествени клиенти и ще включат доказани елементи, водещи до преобразуване, във вашата страница.

Експертиза на платформата

Има различни платформи, които бизнесът може да използва за дизайн на целеви страници и ние имаме опит в почти всички от тях. Дали чрез WordPress или друга платформа, ние можем да ви помогнем да създадете целева страница, оптимизирана за ангажиране и конверсия на аудиторията.

Оптимизация на конверсията

Онези елементи, водещи до конверсия, които споменахме по-горе? Те включват професионални избрани от нас решения, динамични заглавия, умело разположение на CTA и оптимизиране на бутони и др. Открихме тези най-добри практики чрез многото ни проекти за оптимизиране на целеви страници и можем да ги използваме, за да повишим процента на конверсия за вашите страници.

A / B тестване

A / B тестването е ключът към осигуряването на последователна ангажираност на аудиторията и резултатите от задвижената оптимизация. Ние редовно A / B тестваме елементи на вашите целеви страници - включително текстове и послания, CTA, изображения, дизайн на бутони и общия формат - и ги оптимизираме, за да постигнем постоянно подобрение в процентите на конверсия.

CRM интеграция

Много бизнеси използват CRM платформи за автоматизация на продажбите и продажби като HubSpot, Marketo и Salesforce, за да организират информация за контакт с клиентите си. Можем да интегрираме формуляра на вашата целева страница с тези бекенд платформи, така че незабавно да улавя генерираната информация, като елиминира времето, прекарано ръчно за въвеждане на данни.

TOP