fbpx

Ремаркетинг

Кампаниите за ремаркетинг и пренасочване предоставят на вашия бизнес уникалната възможност за създаване на насочени реклами, които се показват само на потребители, които са били на вашата начална страница или конкретни страници на вашия сайт. Този тип кампания държи марката ви пред потенциалните клиенти дълго след като напуснат уебсайта ви, което е изключително ценно в днешната, динамична, дигитална среда.

Уеб Дизайн България може да ви помогне да разработите стратегия за ремаркетинг, която ще възроди интереса на потребителите и ще ги придвижи по-надолу по маркетинговата фуния. От сегментирането на аудиторията до писането на рекламно копи и проектирането на рекламни послания, ние гарантираме, че кампанията Ви е оптимизирана за реализации.

Как работят нашите услуги за ремаркетинг

Експертиза на платформата за ремаркетинг

Имаме опит в управлението на кампании в различни платформи за пренасочване на реклами, включително Google AdWords и AdRoll, заедно с по-стратегически платформи като Facebook, LinkedInи Twitter. Ще ви помогнем да изберете най-добрите платформи за вашите нужди и да включите доказани методи за преобразуване в цялостната ви стратегия на кампанията.

Творческа оптимизация

Успешната стратегия за кампания за ремаркетинг започва със силна оферта, която привлича вниманието. Можем да ви помогнем да определите най-ефективните оферти за популяризиране, достигане до вашата целева аудитория. След това нашите експерти по дизайн помагат при разработването на креативни реклами, които стимулират повече кликвания.

Сегментиране на аудиторията

Въпреки че даден потенциален клиент е изразил интерес към вашия продукт или услуга, не всички членове на вашата аудитория за ремаркетинг са посетили едни и същи уеб страници или имат еднакви нужди. Настройваме сегментиране на аудиторията, за да насочим вашите потребители с перспектива за покупка към/с различни реклами и оферти, въз основа на техните специфични интереси. Това персонализира рекламния опит за всеки член на вашата целева аудитория и стимулира реализациите, като гарантира, че рекламата Ви е подходяща за тях. Освен това зададаваме ограничаване на честотата на поява на рекламите, за да елиминираме преекспонирането / натрапчивост на рекламите Ви.

Стратегия за целевата страница

Свързването на вашата реклама за пренасочване към персонализирана целева страница е чудесен начин да увеличите максимално генерирането на потенциални клиенти. Нашият дизайнерски екип може да създаде персонализирани целеви страници за вашите оферти, като включи доказани най-добри практики и елементи в техния дизайн, стимулиращи конверсиите.

A / B тестване

Редовно A / B тестваме вашите реклами за ремаркетинг, за да стимулираме постоянно подобряване на кампанията и създаваме различни версии на реклами, за да тестваме и сравняваме ангажираността на аудиторията. След това увеличаваме по-ефективните реклами и заместваме останалите с алтернативни версии, за да гарантираме, че кампанията Ви постига максимални резултати.

Проследяване и докладване

За вас е важно да знаете кои реклами и рекламни канали осигуряват най-много реализации за вашия бизнес. Включваме проследяването на URL адресите във всяка от вашите реклами за ремаркетинг с помощта на Google Tag Manager или UTM проследяване.  Вие сте в течение на целия път чрез нашите изчерпателни отчети, които ви предоставят подробности за анализа на кампаниите ви, заедно с нашите експертни прозрения.

TOP