fbpx

Управление на реклами за Google Shopping

Кампаниите в Google Shopping, наричани още реклами с продуктови списъци, са чудесен начин за бизнеса за електронна търговия да изведе продуктите си пред повече публика и да ангажира потенциални клиенти. Мощен и гъвкав, Google Shopping предлага разнообразие от опции за кампании, които могат да помогнат на сайтовете за електронна търговия да постигнат конкретни цели, от по-голям обем продажби до подробни, по-нишови опции като насърчаване на нови продажби и отстъпки.

Кампаниите в Google Shopping могат да изглеждат измамно прости; обаче в днешния силно конкурентен пазар простото спазване на стандартните най-добри практики няма да ви помогне да увеличите максимално възвръщаемостта си на разходите за реклама. Освен ако не работите с опитна агенция за пазаруване на Google, ще йхвърляте пари на вятъра.

Като опитна агенция за реклами в Google, Уеб Дизайн България може да ви помогне да създадете този универсален онлайн пазар да работи за вашия бизнес. Ще помогнем да продавате вашите продукти, като разработваме и изпълняваме стратегически кампании, които са оптимизирани за увеличаване на реализациите / конверсиите, като същевременно намаляват цената Ви на реализация.

Когато работите с нашата агенция за реклами с продуктови обяви на Google / Google Shopping, ние ще поемем пълното управление на вашите реклами, използвайки нашия опит и познаване на системата на Google, за да максимизираме вашите резултати, да увеличим продажбите и да ви помогнем да развиете бизнеса си с електронна търговия, както винаги сте мечтали да бъде.

Как работят нашите кампании за пазаруване в Google

Структура на кампаниите с нива

Изненадваща сума пари може да бъде загубена в неефективните сетвания на кампаниите на Google Shopping. Офертите и бюджетите се отдалечават неимоверно от търсените стойности за възвръщаемостта на инвестициите, критичните данни и разчитането им се губят и в крайна сметка можете да загубите много време и пари, преследвайки рекламни разположения с продуктови обяви, които не стимулират продажбите.

Ще използваме нашия опит в управлението на реклами с продуктови списъци, за да създадем кампании в Google Shopping, ефективни, оптимизирани структурирания на на кампаниите. Ще поддържаме ниски оферти за цена на клик, ще таргетираме по-подходящите аудитории и ще фокусираме разходите в области, които да ви дадат възможно най-доброто конкурентно предимство. За да гарантираме, че получавате висока видимост на разнообразните си кампании и тяхната ефективност, ние ще дадем приоритет на ясна, интуитивна структура на кампаниите, подобна на фуния.

Уеб Дизайн България доказа успех като агенция за реклами на Google Shopping, благодарение на нашите знания и опит за създаване на диференцирани, правилно приоритизирани структури на кампаниите. Искаме да използваме тези знания за вас.

Оптимизирана емисия на продукти за Google Shopping; Оптимизирано подаване на продукти

Дори правилно структурираната кампания в Google Shopping може да създаде проблеми, ако отделните реклами с продуктови обяви не привличат купувачи! Нашите услуги за управление на Google Shopping включват работа с вас за генериране на оптимизирана схема за наддаване за клик: Ще създадем вълнуващи, богати на ключови думи заглавия и описания и ще ги подсилим, подкрепим с примамливи изображения, предназначени да привлекат интерес и да привлекат вниманието на посетителите. Нашите дизайнери ще създадат специални изображения, когато е необходимо за оптимално ангажиране на аудиториите.

Ще се уверим, че ценообразуването ви е правилно приложено и че специалните оферти се изпълняват бързо и точно, за да ви помогнат да се откроите от конкурентите си. Когато добавяте нови продукти, ние ще използваме нашия опит, за да подобрим съвпадението между термини и продукти, като гарантираме, че рекламите с продуктови списъци за нови артикули се намират също толкова лесно, колкото рекламите за по-стари продукти.

Подробно насочване и наддаване; Granular Targeting and Bidding

Една от най-често срещаните грешки, които виждаме в управлението на реклами в Google Пазаруване, е неефективна стратегия за офериране, която третира всички продукти и ключови думи еднакво. Това води до кампании, които харчат твърде много пари за ключови думи с ниска възвръщаемост и не са достатъчно за ключови думи, които имат най-голям потенциал за печалба.

Като опитна агенция за работа в Google Shopping, ние знаем всички tajni и трикове, за да накараме Google Shopping да работи за вас и вашия бизнес. Нашето управление на Google Shopping включва умело използване на рекламни групи с един продукт (SPAGs), за да даде на вашите продукти прецизна, контролирана схема за наддаване. Също така ще провеждаме кампании за ремаркетиранг към клиенти, които вече са демонстрирали интерес към вашата марка и нейните продукти, като същевременно свеждаме до минимум неефективните и разточителни разходи.

Отрицателни ключови думи

Една тактика за избягване на разходи с ниска възвръщаемост на инвестициите е правилното използване на отрицателни ключови думи. Опитна агенция за работа с Google Shopping знае, че отрицателните ключови думи са един от най-важните инструменти, с които разполагате за насочване на ключови думи към правилните кампании и избягване на пропиляване на рекламни разходи.

Оптималното използване на отрицателни ключови думи ще гарантира, че рекламите Ви няма да се показват за неподходящи думи за търсене, които ще Ви струват пари, но никога няма да доведат до реализации. Независимо дали става въпрос за хора, търсещи артикули, които не продавате, характеристики на вашите продукти или конкретни марки, които не поддържате, нашите услуги за управление на Google Shopping ще гарантират, че не губите пари за по-голямата част от ключовите думи, които рядко конвертират.

Редовно ще посещаваме списъка Ви с отрицателни ключови думи със седмични актуализации, добавяме нови ключови думи и премахваме реклами за неуместни търсения.

Тестване и оптимизация

В Google Shopping никога не можете да разчитате на подхода „задайте го и го забравете“. Освен факта, че бихте искали да карате подобрения редовно от това, което сте имали през предходната седмица, месец или година, трябва да вземете предвид конкурентите и постоянно променящите се политики и алгоритми на Google.

Когато работите с опитна агенция за реклами на продуктови списъци като Ueb Dizajn Bylgariq, ние ще извършваме непрекъснато тестване на оферти, ключови думи и реклами, за да стимулираме постоянно подобрение. Ще оптимизираме кампаниите въз основа на подробни анализи от край до край, като кои ключови думи, продукти, устройства и аудитории осигуряват най-добри резултати и водят до най-много реализации за вашия бизнес за електронна търговия.

Ще разгледаме кампаниите на вашите конкуренти и ще тестваме нови варианти, за да гарантираме, че ще останете конкурентоспособни, вместо да изоставате.

TOP