fbpx

Уеб програмиране

Програмиране на уеб сайт – това е нещо, на което специалистите от нашето студио отделят особено внимание, тъй като програмирането – това е сърцето на вашия бъдещ сайт.

Програмистите от уеб студио „Уеб Дизайн България“ имат голям опит в разработката и програмирането на сайтове по специфични клиентски задания, а също така могат да Ви предложат редица програмни решения.

В днешно време практически нито един сайт не се реализира в интернет без програмни модули. Съществува широк набор от технически средства и технологии, които позволяват създаването на функционално, удобно и съвременно уеб представяне – уеб дизайн на сайт. При програмирането на сайтове нашите специалисти ползват такива технически инструменти като: HTML, XHTML, DHTML, JavaScript, XML, Flash, PHP, MySQL. Използването на типови модули при програмирането на сайта позволява съществено да се съкрати времето за изработка на проекта, а тънката индивидуална настройка позволява да направим проекта понастоящем уникален и максимално удобен, както за потребителите, така и за притежателя на сайта.

Основната задача на нашето студио при програмиране на уебсайт е максималното автоматизиране и облекчаване на поддръжката на сайта за поръчителя. Това означава, че готовият сайт ще може да се поддържа от човек, който няма професионалните умения.

Високата квалификация на програмистите на „Уеб Дизайн България“ позволява решаването на всяка задача по разработването на необходимите Ви уеб приложения и реализирането за Вас на програмни решения с различна степен на сложност от онлайн каталози и интернет магазини, до вътрешно – корпоративни системи за управление на документооборот. При програмирането на уебсайтове, ние отчитаме такива особености, като целесъобразност на използване и удобство на използване на програмното обезпечение.

Ние имаме опит в колективната изработка на мащабни бизнес приложения, умеем да изработваме сайтове, предназначени за работа под високо натоварване и ориентирани към постоянен висок трафик, знаем редица тънкости, свързани с криптирането на предаваните данни, занимаваме се с интеграция на интернет проекти с различни съществуващи системи за документооборот и финансов отчет.

Неграмотно изпълнената работа означава, че Вашият сайт виртуално ще загине. Ние разбираме важността на този въпрос и гарантираме високия професионализъм на нашите програмисти. Уеб програмирането, което Ви предлага нашето уеб студио е гаранция за безпроблемната работа на Вашия сайт.

TOP