fbpx

Реклама при търсене / сърч реклама; платена текстова реклама

Платената текстова реклама в сърча може да бъде изключително ценен инструмент, но само ако лицето, управляващо кампаниите, е има натрупан солиден опита. Сега е момента да споменем, че сме добри в това - управление на Google Ads Search реклами.

Нашият екип ще работи с вас, за да определи най-добрата стратегия, която ще намали вашата CTR и ще увеличи конверсиите. Освен това наблюдаваме и кампаниите Ви за нови варианти за подобрение, така че никога да не спирате в хода напред. Независимо дали става въпрос за фейслифт на текущите кампании или за създаване на нещо от нулата, ние сме насреща.

Как работят нашите реклами за платено търсене

Стратегия и управление на кампанията

Рекламнитете кампании при търсене се състоят от много механизми, включително настройка, оптимизация, наблюдение и отчитане. За да се увеличи максимално постигнатото след положени усилия, има нужда от добре обмислена стратегия. Нашият опитен екип от експерти по управление на PPC има опита, който помага на клиентите да достигнат и дори да надхвърлят своите бизнес цели. Можем да разработим индивидуална за вас стратегия и да създадем подробна структура на кампанията за вашата реклама, опростявайки поддръжката, спомагайки ви за дългосрочен успех.

Изследване на ключови думи

Успешната кампания при търсене започва с ефективна стратегия за ключови думи. Правим задълбочено проучване, за да намерим ключовите думи, които търси целевата Ви аудитория, за да можете да ги използваме, за да помогнем на потенциалните клиенти да Ви намерят първи. Разполагаме с експертни познания за усъвършенствани стратегии и инструменти за ключови думи, които използваме, за да да открием ключовите думи, които стимулират ангажираността и реализациите.

Творчески копирайтинг; текстове и послания за обявите / рекламите

Изработването на звездно рекламно послание е от най-голямо значение за всяка рекламна кампания при търсене. Една дума може да бъде решаващият фактор за потенциалния клиент дали ще конвертира или не. Нашите копирайтъри разработват примамливи рекламни текстове, което стимулира кликвания от вашата целева аудитория. Нашите оптимизирани за ангажиране PPC реклами включват най-ефективните най-добри практики за креатиране на рекламни послания.

Създаване на целевата страница

Персонализираните целеви страници (лендинг страници / landing pages) са най-добрият начин за стимулиране на реализации и продажби. Разработваме мощни целеви страници, които са оптимизирани за увеличаване на трафика и кликванията. Нашият експертен дизайнерски екип създава съдържанието, предлага правилната дължина на формата и проектира цялата страница.

Проследяване и измерване на успеха

С всички усилия, които полагате в рекламата при търсене, е важно да знаете откъде идват вашите реализации. Настройваме проследяване на URL адреси за всяка от вашите реклами, прилагаме проследяващи кодове [Google Tag Manager & UTM проследяване]  и предоставяме изчерпателни отчети.

Управление на бюджета

Оптимизирането на бюджета е един от най-сложните аспекти на управлението на платеното търсене и не е нещо, което да е за начинаещи или за всеки. Имаме дългогодишен опит в създаването и оптимизирането на отделни оферти за ключови думи и дневни бюджети и можем да гарантираме, че кампанията Ви се ще се представя с максимална ефективност.

Оптимизиране за / на устройства

С разпространението на употребата на смартфони клиентите във всички отрасли добиват и откриват продукти и услуги от дланита си. Ние гарантираме, че вашите платени кампании за търсене, реклами и целеви страници са оптимизирани за всички устройства, така че да не пропускате огромни възможности за ангажиране и конверсии.

Изчерпателно отчитане

Обичаме да държим клиентите си винаги в течение, поради което изпращаме редовни отчети. Със Уеб Дизайн България винаги ще бъдете информирани за състоянието на вашите рекламни кампании при търсене, от общата картина до критичните подробности. Нашите доклади предоставят експертен анализ на ефективността, включително възможности за подобрение

TOP