fbpx

Платена реклама в социалните медии

Платената социална мрежа е ефективен начин за популяризиране на вашите предложения за съдържание и продукти пред целевата аудитория, но не е нещо, в което да се впуснете без план. От кампанията и създаването на реклами до управлението и тестването на бюджета, платеният социален маркетинг се състои от много движещи се части. Не само това, но и с множеството социални мрежи, достъпни за вашия бизнес, за да рекламирате, може да е трудно да определите кои са най-ефективните платформи за вас.

Като SMM агенция непрекъснато усъвършенстваме уменията си за рекламиране в социалните медии в най-доказаните платформи, управлявайки кампании за бизнеса в различни индустрии. Прекарахме години в разработването на нашия опит за всяка платформа и можем да използваме нашите знания, за да създадем успешна социална стратегия за вашия бизнес.

Как работи нашата реклама в социалните медии

Експертиза в социалната платформа

Може да отнеме време за овладяване на нюансите на всяка рекламна платформа в социалните медии. Ние сме експерти в най-ефективните платформи за бизнеса, Facebook, Instagram, Linkedin. Използваме знанията си, за да разработим ефективна стратегия, която ви помага да постигнете целите си по избраните от вас платформи за социална реклама.

Създаване на реклама

Разработихме стотици креативни реклами за нашите клиенти, за да стимулираме ангажираност, трафик и реализации за множество различни оферти. Имайки предвид вашата марка и ръководство за стил през целия творчески процес, ние използваме нашия опит в дизайна и доказани умения за създаване на криейтиви, за да разработим оптимизирани реклами за вашите предложения.

Ноу-хау при наддването

Управлението на бюджета е един от най-сложните аспекти на платения социален маркетинг, но нашият опитен екип знае точно какво да прави. Ние включваме най-добрите практики във вашата стратегия за надаване, които стимулират резултатите от рекламите Ви, като същевременно минимизират разходите Ви за желано действие.

Мониторинг и тестване

Разбрахме - нямате време да наблюдавате последователно резултатите от платените социални кампании. Ето защо сме тук. Редовно проверяваме кампаниите Ви, като отбелязваме подобрения и области за оптимизация. Ние също така прилагаме A / B тестове, за да открием кои рекламни функции водят до най-много резултати и след това оптимизираме съответно рекламите Ви.

Изчерпателно отчитане

В Уеб Дизайн България всички сме за прозрачност. Уверяваме се, че редовно сте информирани за състоянието на вашите кампании и отделни реклами, като ви изпращаме пълни отчети за всички съответни данни и KPI. Освен това предоставяме анализ на ефективността от нашите експерти по платени социални медии. Използвайки резултатите от тези отчети, ние оптимизираме стратегията на кампанията Ви, за да гарантираме, че използваме всяка възможност.

TOP