fbpx

Услуги за маркетинг и управление на социални медии

Маркетинг и управление на социални медии

Уеб Дизайн България е водеща маркетингова агенция за социални медии с фокус върху стимулирането на въздействащ растеж на бизнеса чрез услугите на социалните мрежи. Независимо дали търсите да подобрите органичното си присъствието на марката ви в социалните медии или да насочите целеви клиенти чрез рекламиране в социални мрежи, ние можем да ви помогнем да постигнете тези цели.

Реклама в социалните медии: стимулирайте растежа на вашата марка

Рекламирането в социалните медии може да изведе вашата марка на следващото ниво, на нови висоти. Рекламирайте във Facebook, Twitter, Instagram и други водещи социални медийни мрежи с Уеб Дизайн България, за да привлечете последователи, да генерирате продажби и да получите впечатляваща възвръщаемост на инвестицията си. Заявете предложение днес, за да видите как нашите корпоративни услуги за социални медии могат да създадат повече приходи за вашата марка!

Услуги за дизайн на социални медии

Добрият маркетинг в социалните медии е свързан с висококачествено съдържание и последователно брандиране. И двете не са възможни без подходяща дизайнерска работа, просто защото социалните медии са визуална платформа за вашата компания. Уеб Дизайн България може да ви помогне - цените ни са примамливи, качестовто на ниво и сме 100% прозрачни - винаги знаете къде точно отиват парите ви. 

Социален маркетинг в услуга на вашата електронна търговия!

Знаете ли, че зашеметяващите 74% от хората използват социалните медии, за да вземат решения за покупка? Това означава, че рекламите на вашия магазин за електронна търговия в социалните медии могат директно да повлияят на вашите продажби и приходи. Можете да ни пишете, за да научите как услугите за социална реклама за електронна търговия от Уеб Дизайн България - могат да развият вашия магазин за електронна търговия!

ЗАЩО СОЦИАЛНИ МЕДИИ:

В днешните високо технологични времена социалните мрежи са един безкраен и необятен пазар, към който се стремят всички. Какви ползи биха могли да ви донесат публичните мрежи и защо трябва активно да участвате в киберпространството?

Използването на публичните мрежи може да ви донесе изключително бързи резултати и то без да влагате почти никакви финансови средства;

Можете много лесно да изградите обратна връзка с клиентите си, да рекламирате продуктите си и да проведете проучване на пазара, като това няма да ви струва почти нищо;

Участието ви различни социални мрежи ще популяризира бизнеса ви и ще успеете да наложите своята марка продукти много по – лесно;

Броят на потенциалните ви клиенти ще се увеличи в пъти, тъй като е установено, че потребителите се задържат по – дълго във Фейсбук, Туитър или други популярни социални мрежи отколкото в различните корпоративни сайтове;

Благодарение на връзката, която сте изградили с клиентите си в социалната мрежа обратната връзка с тях ще ви помогне в по – доброто прогнозиране и по – бързата разработка на продукта.

TOP