fbpx

Изработка на сайт

Изработка на сайт – трябва ли да питаме въобще, защо ни е нужна? Определено всеки добър предприемач и бизнесмен днес, знае много добре, че наличието на сайт за фирмата или организацията му в мрежата е задължително условие за неговата популярност, печалба, добра репутация. Не на последно място за добра комуникация с клиенти, та дори за изява на мисия и обществена, и екологична, и други отговорности! От тази гледна точка несъмнено нуждата от изработката на сайт е осъзната, но все още има хора пренебрегващи полезността на тази дигитална услуга. А, не бива да е така!

Какво представлява самата услуга, защо е толкова важно да бъде направена професионално и какви са последиците от единия (професионално изработен уеб сайт) и другият (непрофесионално изработен уеб сайт) вариант?

Изработка на сайт – защо ще спечелим от нея и за какво точно става дума?

Да предположим, че Вие сте собственик на един успешен малък, среден или голям бизнес. За момента вашият бизнес се развива добре и печелите, но имате нужда от повече продажби, клиенти и печалба. Как да го постигнете? Разбира се начинът е да обърнете поглед към възможностите на днешната информационна вълна. Тоест да намерите добри професионалисти, които да ви изработят сайт, който ще функционира и ще ви носи печалби – а не само ще присъства в онлайн пространството сам по себе си като електронна визитка (мина окончателно времето на „кротката“ информативност само). Времето е пари и всеки добър бизнесмен го знае. Когато затворите магазина си в 18 или 19 часа, Вие губите клиентите, които пазаруват след този часови диапазон. Когато затворите за обедна почивка, също губите клиенти и пари. Най-доброто решение е онлайн магазина, който работи безотказно 24 часа на денонощие и не изисква друго освен премерена доза от дигитален микс от действия - добра SEO оптимизация, интернет реклама, социален маркетинг и добра поддръжка разбира се!

Сайтовете не само увеличават директно продажбите ви, понеже нямате времеви ограничения, ограничения в местоположението, възрастта, обществената принадлежност, но и Ви представляват неуморно. Изработката на уеб сайт ви дава уникалния шанс да изведете и утвърдите бранд, да популяризирате марка и да придобиете лоялни клиенти, които да ви следват в мрежата, да ви препоръчват и да карат други, като тях да купуват от вас! Накратко изграждането на уеб сайт или онлайн магазин за фирмата Ви е едно голямо добро за Вас. Ще ви помогне да отправите поглед в бъдещото развитие на бизнеса си, да разгърнете онлайн стратегия за дългосрочното му израстване, да си поставите и постигнете цели за печалба (добро ROI), според вложените инвестиции. Безспорно интернет е най-популярният, използван и функционален маркетингов канал днес. Не бива да изпускате ползите от неговата експлоатация и шанса да ви направи печеливши предприемачи.

ФАКТИ:

Изработка на сайт е най-добрата инвестиция във вашият бизнес, която можете да направите въобще днес!

В глобалната мрежа няма значение дали бизнеса е ситуиран в Ню Йорк или София – клиентите му може да са от цял свят в онлайн пространството и да са лоялни, понеже са доволни от предложената услуга или продукти – именно от този уеб сайт, с определен дизайн, функционалност и да му имат доверие. За разлика от миналото, марката днес се гради значително по-лесно с помощта на технологиите, но бранда и популяризирането му се нуждаят от постоянна интернет реклама, SEO оптимизация и социален маркетинг! Всеки един успешен, съвременен и развиващ се бизнес днес има уеб сайт, затова не бъдете традиционалисти гледащи с недоверие към ползите от интернет. Те са определено много, както и вредите разбира се – но правилният подход в мрежата с правилните средства на представяне винаги ще имат положителен ефект и няма да останете незабелязани.

Процесът по изработка на сайт цели да създаде една обща визия и персонална идентичност на дадена компания. Сайта се извежда на висота с помощта на изразителни графични изразни средства, през текста, слоугана, логото и работещият софтуер и бази данни. Фирмената идентичност и уеб сайта на компанията онлайн се припокриват / подпомагат, за да се получи една успешна, видима, осезаема симбиоза пред клиентите. Добре е те да разпознават бранд сигналите Ви, където и да ги срещнат – онлайн или във физически обект на на улицата разбира се (да не забравяме, че има и генерации хора, които четат вестници и книги а хартия и са прекрасни и платежоспособни и умни).

Ще внимаваме с Вас, още преди старта:

Преди да се пристъпи към уеб дизайн и програмиране – много е важно да се изяснят целите, мисията, редовите задачи на клиента, които желае да удовлетвори с бъдещият му уеб сайт. Професионалната услуга по изработка на сайт включва в себе си компилация от изразни средства, посредством които ще се предлага в крайна сметка един добре работещ продукт на бъдещите онлайн потребители на сайта. Опорните точки за изработването на един уеб сайт са няколко:

на първо място той трябва да има оптимален / ергономичен и надежден строеж на информационната архитектура; дизайн с висока степен на функционалност и визуална уникалност; код написан, така че търсачките максимално бързо да го четат; използването на технологии, като HTML5, IONIC, PHP7, CSS3 и други, за да се програмира един съвременен и функционален сайт.

на второ - посланието:

Днес създаването на един уеб сайт зависи изцяло от стремежа на клиента да представи бизнеса си онлайн.

Понякога удачното решение се крие в популярните платформи за управление на съдържанието, като WordPress и създаването на сайт за даден бизнес на тяхна база.

Друг път се изисква изцяло къстъм решение на дизайна и функционалностите на сайта. Всичко се води, обаче по предварително обособен ясен план за изработката на уеб сайта – така правят професионалните уеб дизайнери и програмисти, чиито услуги Ви се предлагат. тук, от нас!

Реално погледнато в мрежата Ви очакват безброй потенциални клиенти от различни точки на света. Вие ще сте там за тях по всяко време, от всяко място и онлайн устройство. Именно това съчетано с постоянна и целенасочена онлайн реклама и SEO оптимизация на сайт за търсачки – Ви отключва вратите към успешното онлайн представяне, електронната търговия, ERP и CRM решенията, резервационните системи риъл тайм и т.н..

TOP