fbpx

Дисплейна реклама

Повечето хора са забравили рекламите, които виждат, когато разглеждат уебсайт. За да сте сигурни, че дисплейните Ви реклами действително ще бъдат забелязани, имате нужда от страхотен дизайн и убедителна CTA. 

Нашата компания за управление на Google Ads знае как да проектира дисплейни реклами, които са неустоими. И никога не трябва да се притеснявате за загуба на рекламни разходи за незаинтересовани потребители - ние се грижим рекламите Ви да се показват i to само на сайтовете, които посещава вашата целева аудитория.

Как работят нашите услуги за дисплейни реклами

Стратегия и структура на кампанията

Не можете да създадете успешна кампания за дисплейна реклама без план. В Уеб Дизайн България започваме с разработването на цялостна стратегия за вашата кампания, базирана на вашите бизнес цели. След като определим най-добрите дисплейни мрежи и издатели, които ще ви помогнат да достигнете целевата би аудитория, едва тогава, ние настроиваме кампанията Ви, за да позиционираме бизнеса Ви за успех от самото начало.

Експертиза на услугата за дисплейно рекламиране; експертиза за таргетиране / насочване

За да бъде ефективна кампания за дисплейна реклама, трябва да знаете точно кого се опитвате да конвертирате - демографски данни на потребителите, поведението и сайтовете, които те посещават. Ние разбиваме и анализираме вашата рекламна аудитория на групи и определяме най-добрата комбинация от ключови думи и разположения на рекламите / криейтивите в уебсайтове, чрез които да ги насочим. След това продължаваме да наблюдаваме и оптимизираме таргетирането / насочването на кампанията Ви, за да постигнем непрекъснато резултати.

Оптимизация на рекламите

След като стратегията и структурата на кампанията Ви са налице, ние се фокусираме върху оптимизирането на Вашата оферта и реклами, за да генерираме потенциални клиенти. Нашият опитен дизайнерски екип може да разработи реклами с ясни призиви за действие, които максимизират честотата на кликване, като същевременно гарантират, че те се задвижват в съответствие с вашата марка и послания. Също така създаваме множество версии на вашите реклами за A / B тестване, когато е възможно, като поставяме на пауза една с най-ниска ефективност, като същевременно стимулираме другата, за да стимулираме постоянно подобрение.

Стратегия и дизайн на целевата страница

Целевите страници са най-добрият инструмент на маркетинга за събиране на информация за контакт и превръщане на посетителите в потенциални клиенти. Ние разработваме персонализирани стратегии за целеви страници, за да увеличим уместността и да улесним конверсиите. Нашите вътрешни експерти по дизайн гарантират, че всяка целева страница се привежда в съответствие с вашата реклама и оферта и остава в унисон на изискванията на марката на вашата компания.

Анализ и отчитане

След като вашата рекламна кампания в дисплейната мрежа е стартирана и работи, ние непрекъснато я наблюдаваме, като набелязваме области за подобрение и съответно оптимизираме. Ние също така прилагаме кодове за проследяване на URL на всяка от вашите дисплейни реклами за максимално придобиване на потенциални клиенти. Смятаме, че е важно да бъдем прозрачни с нашите клиенти, така че ще ви изпращаме редовни, изчерпателни отчети, пълни с подробен анализ и нашата експертна оценка на ефективността.

TOP