Увеличаване на продажбите в интернет

Днес е неправилно и нередно да се изработва само красив и удобен сайт. Какъв е смисъла да изработваме такъв сайт , след като го посещават на ден само 5-6 посетителя? На сайта му е нужна популяризация, оптимизация , високо позициониране в търсачките. А ако се замислите за ежедневния растеж на потребителите в Интернет, количеството нови клиенти може да надмине и най-смелите Ви очаквания.
WEB DESIGN BULGARIA извършва услуги по комплексен Интернет маркетинг . Това може да е както подобряване на позициите на сайта Ви в Google, Yahoo и др. така и провеждане на контекстна рекламна кампания, а така също и разполагане на рекламни носители по рекламни площадки в мрежата. Ние гарантираме челни позиции в търсачките на отделни запитвания по ключови думи, ние работим за увеличаване на целевия трафик към уеб сайта Ви обезпечавайки дълговременен ефект. Всичко това е възможно само при използване на честни и надеждни методи за оптимизация не нарушаващи правилата на търсачките. Всичко това довежда до неизменното увеличаване на посещаемостта на сайта и ръст на реалните количества клиенти във времето.
Високото позициониране на сайта се постига поетапно:
  • Предварителен анализ. Анализ и съставяне на семантично ядро, анализ на конкурентни сайтове, анализ на ключови запитвания в търсачките.
  • Оптимизация на сайта. Оптимизация на страниците на сайта с отчитане на алгоритмите на търсачките за обезпечаване на максимална видимост и извеждане при запитвания в тях, редактиране на съдържанието на сайта , повишаване на индекса на цитиране на сайта.
  • Оценка и анализ на резултатите от опита за позициониране на сайта на челни страници. Водене на постоянен анализ за посещаемостта на сайта, местоположение в търсачките, по-нататъшна работа след отчитане на резултатите от анализа.
Ние не предлагаме бързи решения. Първите резултати по по-високо позициониране на сайта могат да се видят едва след един два месеца след началото на работа. В зависимост от тематиката на сайта, конкуренцията по ключови думи може да е различна, а моментните резултати по време на работа могат да са лабилни (горе, долу). Достигането на позиции в първата десятка по зададеното количество фрази за запитвания следва да се гони поне три месеца. В хода на работа, ние предоставяме подробни месечни отчети, включващи пълна статистика на посещаемостта на сайта и достигнатите позиции по основните ключови фрази.