Основни причини за редизайн на сайт

Сайтът остаря, никой не желае да го обновява.

Което значи:
Неудобна система за управление на съдържанието (CMS), не позволяваща лека работа със структурата на сайта, изискваща специализирани знания за работа с администрацията на сайта, липса на удобна система за помощ (help).

Създателя на сайта е неналичен, няма пароли, няма инструкции за работа. Други разработчици не желаят да работят/доработят по неизвестната му система за управление и са готови само на изработка на нов сайт от нулата.

Което значи:
Използването на система за управление, която е индивидуална разработка на фирмата (уеб дизайн студиото) производител, поставя поръчителя в пълна зависимост от разработчика в частност, с даденото уеб дизайн студио .

Появиха се нови потребности, които не са вградени в системата за управление на съдържание, защото не са били предвидени.

Което значи:
Уеб сайтът е изработен по шаблон с много ограничени възможности, както е при повечето шаблони. Разработчикът не желае, а често и не може да „прекрои“ сайта според нуждите ви. Софтуерът, който е вложен в сайта, априорно не е имал капацитет за разширяване.

Уеб сайтът е хакнат, създателите казват, че безопасността на системата за управление не зависи от него.

Което значи:
Системата за управление на съдържанието има недостатъчно надеждни средства за защита, не се извършват постоянни проверки за безопасност и ъпдейти по системата с цел повишаване на сигурността й.

В разрешаването на по-горе споменатите казуси може спокойно да ни се доверите на нас Уеб Дизайн България.