Уеб дизайн

Уеб дизайн услуги за функционален и популярен сайт, работещ 24/7 за Вас!?

Уеб дизайн, който да направи един уеб сайт не само функционален, но и популярен, и предпочитан сред клиентите в мрежата! Такъв уеб дизайн определено съществува, но не всеки може да го изготви. И все пак, защо е толкова важна услугата по изработването дизайна на сайта ви? Защото на 90% от първите непосредствени впечатления на потребителя посетил сайта ви, зависят именно от дизайна му и това, какво той казва, като послание! Дизайнът на блог за туризъм ще бъде един, този на онлайн магазин на козметика съвсем друг, а дизайна на бранд онлайн още по-различен.

Дали сте се замисляли, колко сайтове има онлайн? Колко от тях са популярни и колко много са съвсем невидими за онлайн потребителя? Да популярността на един сайт се достига с добра SEO оптимизация и интернет реклама – но, за да задържите потребителите на страниците на сайта ви и да ги впечатлите е отговорен единствено уеб дизайна му и неговата функционалност! Затова услугата по уеб дизайн на сайт с професионални параметри Ви е толкова необходима! За да елиминирате степента на отпадане на вашите потребители и да ги задържите на страниците си. Ето и какво още имаме да ви кажем, за дизайна на един уеб сайт!?

Уеб дизайн – компилация от цвят, изображение, шрифт, моментално въздействие и тънка психологично въздействие.

Когато си поръчате изработка на сайт, неминуемо си поръчвате и изработка на уеб дизайн за сайт! Сайтовете не са само празна красива черупка или само перфектно написани програмистки кодове. Те са неразривна комбинация от двете и винаги, когато доверите на професионалисти да ви изработят сайт – те много добре знаят това. Дизайнът за уеб включва цялостната фирмена идентичност ( цветова гама, лого, шрифтове и прочие). Относно цветовете за дизайна и неговите форми, те имат основна роля при оформянето на впечатлени я у потребителя. Винаги е добре за онлайн присъствието ви и дизайна на сайта ви да избирате сравнително ясни, лесни за възприемане от окото цветове, които не го напрягат. Голямото е важно, докато малкото е второстепенно. Дизайна на целият сайт трябва да е изведен в една обща гама цветове, които не бива да надвишават бройката от 3 – 5 цвята. Акцента винаги е в по-ярък цвят, докато второстепенната информация е в неутрален.

Професионалната услуга по изработка на дизайн за сайт включва обсъждане желанията на клиента на първо място. Всеки клиент има определени предпочитания или бегла визия, за това как сайта му ще изглежда в мрежата. Дизайнерите за уеб се съобразяват с клиентските желания, но ги извеждат на едно по-високо осъзнато ниво, където всичко си има символика, място и цели да придаде определено послание. На фона на формата и цвета за страниците на един уеб сайт, идва време да споменем и шрифтовете на текстовете и заглавията по тези страници. Най-предпочитаните и популярни шрифтове за текстове онлайн си остават Arial и Times New Roman, които по-лесно се възприемат за четене. Въпреки това дизайнерите за уеб могат да използват всякакъв шрифт, стига той да не бъде прекалено абстрактен и потребителя, да не може да го разчете. Информацията по сайта е една от най-важните за потребителя – благодарение на нея открива инфо за фирмата, чете ревюта на потребители, избира категории продукти. Добрите дизайнери за уеб отделят ясно заглавията, подзаглавията и текстовете в един сайт. За да получите качествена уеб дизайн услуга е нужно да изберете професионалисти с опит, предлагащи ви цялостна изработка на сайт и неговото последващо оптимизиране и интернет реклама.

В крайна сметка, защо Responsive дизайна на един уеб сайт е толкова важна част от неговият дизайн?

Определено повечето онлайн потребители днес, сърфират из мрежата от мобилните си. След, като над 70% от трафика е мобилен, Гугъл реши, че сайтовете с адаптивен уеб дизайн са тези, заслужаващи по-добро класиране! Защо? Понеже те предлагат по-голямо удобство на своите потребители и по-добро преживяване!!! Уеб дизайна до голяма степен е свързан с последващите процеси по оптимизирането на един сайт и неговата интернет реклама, за по-голяма популярност. Дори и стотици клиенти да отведете на уеб сайта си, благодарение на добра реклама в мрежата и оптимизация – ако нямате уникален уеб дизайн, който да има висока степен на функционалност, нямате нищо! Значи сте се провалили и в резултатите на Google Analytics ще забележите висок процент на степен на отпадане от сайта ви за клиенти. Тоест изграждането на един оптимален дизайн за уеб е ваша цел номер едно от самото изграждане на сайта, понеже без твърда основа оптимизацията и рекламата онлайн няма да бъдат ефективни.

Та по темата, защо толкова е важно да имате адаптивен дизайн за сайта? – отговорът е един. Понеже ще загубите половината от потенциалните си потребители, ако го нямате и при това търсачките ще ви класират зле поради тази причина. Адаптивният дизайн за уеб сайт е значително изчистен и перфектно се чете от екрана на мобилния телефон, независимо от размерите му. Освен адаптивност, подбрани шрифтове и цветове, един уеб дизайн трябва да има и качествени изображения на сайта, както и видеа с добра резолюция. Доказано е научно, че повечето онлайн потребители първоначално виждат цветовете и изображенията в сайта и чак след това формите, текстовете и сглобяват цялостната визия на общото цяло. Накратко услугата по изработка на вашият сайт и дизайна за него цели едно – изграждането на вашата онлайн идентичност! Ако искате тя да бъде на ниво и да печелите от нея, още днес се свържете с професионалният ни екип и може да бъдете сигурни в качеството ни на работа!

TOP