fbpx

Уеб дизайн

Услуги за дизайн на уебсайтове: Получавате персонализиран сайт, оптимизиран за SEO и мобилни устройства

Уеб Дизайн България е водеща агенция за уеб дизайн с професионално подготвен, дизайнерски екип, който създава иновативни, ефективни уеб сайтове, които популяризират вашата марка, подобряват вашата видимост в дигиталното пространство и максимизират приходите ви, за да ви помогнат да развиете бизнеса си и да постигнете целите си.

Услуги за уебдизайн, които максимизират приходите Ви

В днешния цифров свят вашият уебсайт е първото взаимодействие, което потребителите имат с вашия бизнес.

Ето защо почти 90 процента от първото впечатление на потребителя се отнася до уеб дизайна.

Ето защо качествените услуги за уеб дизайн (съзададеното то тях), могат да окажат огромно въздействие върху крайното мнение, което посетителите ще формират за вашата компания, веднага или във краткосрочен план.

Ето защо повече компании не само създават при нас дизайна на уебсайта си, но и си партнират с Уеб Дизайн България, дългосрочно - по поддръжка, за редизайн и набор от услуги по дигитален маркетинг.

Инвестирайте в успеха на вашия сайт с услугите за уеб дизайн на Уеб Дизайн България.

Когато ползватеонални услуги за дизайн на уебсайтове от нс, ще получите уеб сайт, който е:

Персонализиран

Адаптивен дизайн; Респонсив дизайн* / или отзивчив дизайн? (понякога наричан мобилен, но това е неточно, имаме и таблети и различни резолюции на мобилните устройства и десктоп компютрите)

Оптимизиран за оптимизация за търсачки (SEO) **

Защитен (HTTPS)

Професионално оформен, графично и по UX/UI стандартите

UX/UI 

Можете също да включите допълнителни функции като част от вашия професионален дизайн на уебсайт. Например можете да поискате от нашите разработчици да интегрират база данни във вашия дизайн, да активират функционалността на електронната търговия и други.

*  Основни разлики между responsive и adaptive дизайн
При „responsive“ дизайна се създава гъвкаво оформление на сайта за визуализация от всякакво устройство, свързано с Интернет. Възпроизвежда се пълното му кодиране, дори някои от неговите по-големи елементи да не се показват на браузъра или изображенията с големи размери да се смаляват автоматически на екрана. Всичко това намалява скоростта на зареждане на сайта.
При adaptive дизайна са налични няколко оформления на сайта с определени фиксирани размери за различните устройства

Прозрачни цени за доказалите се в годините наши услуги за уебдизайн

Изберете нашите услуги за уебдизайн и вашият бизнес може да разчита на 100 процента прозрачност при обслужването. получаване на персонализирани оферти, достъп за следене/контролиране на всяка стъпка в развитието на проектите през фирмен CRM

Функционален уебдизайн, работещ 24/7 за Вас!?

Уеб сайтът работи за фирмата / компанията / организацията 24 часа в денонощието, 365 дни за годината. Добре структурираният и оптимизаизран уебсайт, улеснява дейностите на търговците Ви и да спомогне на максимум за просперитет на маркетинговия отдел.

Пести време на служители да обслужват запитвания и да подготвят оферти / договори. Също така намалява времето за разясняване спецификации, manuals, документация за продукти и услуги ...  пестите време, ресурси, средства, намаляват месечни разходи, следва логично по-ниска себестойността напродукцията.

Какво включват услугите за уеб дизайн от Уеб Дизайн България?

Нашият екип адаптира винаги нашите услуги за уеб дизайн към спецификата на вашата компания и нейните уникални нужди, проявяваме персонално отношение (след подготовка и предпроектно проучване). Ето защо, при нас можете да персонализирате (да поискате индивидуални custom репения) всяка функционалност на уеб сайта за вашата компания, продукти или услуги и цели. Резултатът е уебсайт, който вашата компания - и вашите посетители - обичат.

Научете повече за нашите услуги за дизайн на уебсайтове:

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ

Ние се опитваме да дадем максимум резултатите от дизайна на вашия уебсайт или план за редизайн  както и подобряваме вашата дигитална маркетингова стратегия, като гарантираме, че вашият уебсайт следва най-добрите практики за оптимизация на търсачките (SEO) . SEO е набортехники, които подобряват класирането на вашия уебсайт в резултатите от търсене в търсачките.

По-високото класиране в резултатите от търсенето, води до неминуемо по-голямата видимост сред потребителите във вашата целева аудитория. С по-добра видимост и  адекватни / релевантни резултати от търсенето, вашият уебсайт може да спечели повече кликвания и трафик от потребители с висока стойност - това може да доведе до повече посещения на инофо сайт, магазин, до повече конверсии - онлайн покупки, заявки за оферти и др.

Тъй като разполагаме с екип от над 225 специалисти по дигитален маркетинг, нашите дизайнери могат да се координират с нашия екип за интернет маркетинг. Тяхната работа в екип гарантира, че вашият уебсайт не само изглежда добре, но и се класира добре в резултатите от търсенето.

УЕБСАЙТ СТРАНИЦИ, колко ми трябват ... и други стратегически питания ...

С нашите услуги за уеб дизайн можете да разчитате на нашите дизайнери да създадат всяка страница на вашия уебсайт с необходимото внимание.

Можете да си поръчате и създаване само на една или няколко landing страници ...

Независимо дали сте магазин за електронна търговия, бизнес с тухли и хоросан или доставчик на услуги, нашите дизайнери могат да създават уеб страници, с които вашата компания ще достигне, информира и конвертира вашата целева аудитория. Като агенция за дигитален маркетинг с пълен набор от услуги, ние също предлагаме услуги за маркетинг на съдържание, за да подобрим вашата комуникационна, контент стратегия.

Просто се свържете с нас онлайн - или използвайте нашата форма за контакт, за да подадете заявка за точна оферта. Нашите опитни стратези ще ви предоставят персонализиран план и оферта за типа / вида / броя страници, от които се нуждае вашият сайт, независимо дали е 5-10, 100 или много повече.

Можете също да се свържете с нашия екип, ако не сте сигурни колко уеб страници се нуждаят от вашия уебсайт. Те могат да предоставят дългогодишни съвети и надеждни препоръки, когато става въпрос за уеб дизайн. Просто ни позвънете на 0888 55 71 55, за да си поговорим.

ПЕРСОНАЛИЗИРАН СТИЛ

От съществено значение е вашият уебсайт да се "напасне" към вашата марка, поради което нашите услуги за уеб дизайн включват неограничени опции за стил на работа на дизайнерите ни от една страна, и стил на изготвяне на самите дизайни за сайтовете. Например, ако вашата компания се нуждае от изтънчен, но и изчистен дизайн, който подчертава качеството и ценовия диапазон на вашите продукти, нашият екип може да постигне това за вас.

Допълнителни примери за стилове на уебсайтове включват:

Просто и атрактивно / Simple and attractive

Умерен стил / Moderate styling

От висок клас / High-end

Разполагаме с тези три стила, изберете го, за да ви предоставим точна оценка на офертата. Не ви ограничаваме до тези 4 опции в крайна сметка. 

Препоръчваме ви да споделите предпочитанията си за стил, когато поискате оферта онлайн или в чата с нашите стратези. Наш отдаден мениджър на проекти също ще инвестира време, за да научи за вашия бизнес, цели и визия. Това позволява на нашия обединен екип да създаде персонализирани, единствени по рода си уебсайтове. 

КОПИРАЙТИНГ ЗА УЕБ САЙТ

За максимално въздействие б/у вашите аудитории, предлагаме и копирайтинг на уебсайтове, към нашите услуги за уеб дизайн. Ние разполагаме с опитен и специализиран екип от копирайтъри. С техния опит в техническата и нетехническата индустрия можем да създадем завладяващи текстове, които да ангажират и конвертират посетители на/за уебсайта.

Ние предлагаме три пакета за копирайтинг обслужване на уебсайтове, които включват:

5 до 10 страници

10 до 25 страници

25 до 50 страници

Ако имате нужда от повече от 50 страници, ние можем да персонализираме вашата оферта и план за изпълнение според конкретната, ваша заявка към нас.

Като част от нашите услуги за копирайтинг на/за уебсайтове, ние оптимизираме текстовете на вашия уеб сайт за SEO. Какво означава това? Нашите специалисти по дигитален маркетинг изследват висококачествени, подходящи ключови думи релевантни на вашия бизнес, индустрия, които нашите копирайтъри след това използват за оптимизиране на вашите уеб страници.

Когато потребителите използват тези ключови думи в своите търсения, вашият уебсайт се появява в горната част на резултатите от търсенето. Това е огромно предимство, тъй като 75 процента от потребителите не претърсват / не минават по натътък от / след първата страница с резултати от търсенето - всъщност повече от 30 процента от целия търсещ трафик отива към първите два - три резултата от търсенето.

АДАПТИВЕН ДИЗАЙН

Услугите ни за проектиране / изработка на уеб сайтове също предлагат опцията за адаптивен /  дизайн. Препоръчваме обаче responsive / отзивчив дизайн, тъй като той поддържа мобилни потребители, които могат да се състоят от ползватели на услуги и/или купувачи, които използват своя таблет или смартфон за сърфиране в мрежата.

Тъй като повече от 50-65 процента от интернет трафика идва от мобилни потребители, наложително е да се осигури поддръжка за мобилните потребители . Това е и най-добрата практика за SEO, тъй като Google вече следва индекс за мобилни устройства , което означава, че обхожда и разглежда уебсайтове от гледна точка на мобилен потребител, а не на настолен потребител.

Ако вашият уебсайт не поддържа мобилни потребители, Google вижда това - и променя класирането ви в резултатите от търсенето. Това може да доведе до по-ниско класиране, избутване на вашия сайт на втора страница в резултати от търсенето и далеч от целевата ви аудитория.

С нашата опция за адаптивен дизайн, ние предотвратяваме това да се случи с вашия бизнес.

ИНТЕГРАЦИЯ НА БАЗАТА ДАННИ

Много уебсайтове на компании разполагат с база данни, например за обработка на плащания. Предоставяме пълна поддръжка за интеграция на бази данни, която разделяме на три нива - основно, разширено и пълно развитие. Ако вашият бизнес не изисква интеграция на база данни, можете да подмнете тази точка.

Като част от нашите услуги за интеграция на бази данни, нашият екип от дизайнери и разработчици работи с вашата компания "one-on-one", за да гарантира, че разработваме и пускаме точната база данни, която вашата компания има нужда и иска, по най-ефективния и ергономичен начин.

Не сте сигурни от какъв вид интеграция на бази данни се нуждае вашата компания? Говорете с нашите опитни стратези. Те могат да предоставят препоръка, както и да се координират с нашите уеб разработчици, за да гарантират, че получавате това, от което се нуждае вашият бизнес.

ФУНКЦИОНАЛНОСТ НА РЕШЕНИЯ ЗА ЕЛЕКТРОННА ТЪРГОВИЯ / E-COMMERCE

За компаниите за електронна търговия предлагаме и продукти и решения с разлчина функционалност. Подобно на нашата услуга за интеграция на бази данни, ние предлагаме три нива на обслужване - основно, разширено и корпоративно, за добавяне, изграждане на чисто нови софтуерни решения към съществуващи, ваши ecommerce решения, подобряване работата на стари и т.н. . Ако не сте сигурни кое ниво осигурява на вашия бизнес най-добри резултати, можете да разговаряте с нашите опитни стратези.

Със своя опит те могат да ви помогнат да определите най-полезния ватиант за вашия бизнес. Освен това нашите стратези могат да се координират с дизайнер и разработчик, за да потвърдят, че основното, напредналото или корпоративното ниво ще осигури най-добрата възвръщаемост на инвестициите (ROI) и потребителския опит (UX) .

СИСТЕМА ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО (CMS)

CMS е друга незадължителна добавка за нашите услуги за уеб дизайн.

Независимо дали сте уебсайт за електронна търговия или информационен уебсайт, CMS-ът предлага огромна стойност. Той дава възможността на вашия бизнес да управлява и рационализира съдържаниетп на уеб сайта ви, можесъщо така,  да подобри ефективността на вашата маркетингова стратегия за съдържание .

В повечето случаи нашият екип препоръчва CMS като част от нашите услуги за уеб дизайн. Ние предлагаме три нива на CMS - стандартни, усъвършенствани и корпоративни.

За най-точна препоръка и оферта обаче се свържете с нас онлайн .

Като агенция за дигитален маркетинг с пълен набор от услуги, можем да отговорим на вашите точни нужди от уеб дизайн. Способността ни да персонализираме и адаптираме всеки аспект от нашите услуги за уеб дизайн към търсенията на вашата компания също ни позволява да осигурим несравнимо ниво на обслуване, когато става въпрос за уеб дизайн.

Защо да инвестираме в професионални услуги за уеб дизайн?

Ако не сте сигурни в стойността на професионалните услуги за уеб дизайн, трябва да вземете предвид няколко фактора. Например можете да увеличите процента на конверсия, конкурентоспособността ви и класирането при търсене. Всичко това са резултати, които биха могли да имат пряко и положително въздействие върху печалбите ви, пазарния дял и растежа.

Научете повече за специфичните предимства на услугите за уеб дизайн:

1. УВЕЛИЧЕТЕ ВАШИТЕ ЦЕНИ НА КОНВЕРСИЯ / преобразуване

Конвертирането може да варира от купувач, купуващ продукт, до потребител, който се регистрира за имейл бюлетин - това е уникално за вашия бизнес и вашите цели. Независимо от вашата цел за конвертиране, услугите за уеб дизайн могат да помогнат.

Защо?

Днес повечето конверсии и реализации се отнасят към / или включват онлайн взаимодействие. Например, може би искате да стимулирате повече посещения в магазина чрез локално SEO - за справка, 80 процента от местните търсения конвертират - което вероятно ще включва потребители, взаимодействащи с вашия уебсайт.

Определението за конверсия / преобразуване и как се прилага за уебсайтове

Ако имате остарял уебсайт с лошо usability /  ползваемост, това се отразява на първото впечатление на потребителите. Това първо впечатление оформя не само тяхното мнение за вашата компания, но и решението им, когато става въпрос за посещение на вашият магазин / офис / купуване на  място / местоположение, закупуване на вашия продукт или присъединяване към вашия имейл бюлетин.

С удобен за потребителя уебсайт, който е интуитивен, както и модерен, можете да създадете положително първо впечатление на потребителите. Това може да направи потребителите по-склонни да конвертират, независимо дали спират в магазина ви на следващия ден, запитват екипа ви за оферта или стават последващия абонат на вашия имейл бюлетин.

2. ОПТИМИЗАЦИЯ НА ПОТРЕБИТЕЛСКОТО ПРЕЖИВЯВАНЕ

Потребителският опит / User Experience / UX на уебсайт предлага огромна възвръщаемост на инвестициите (ROI) за бизнеса. Той може също да нанесе огромен удар на компании, които игнорират UX тестването, тъй като почти 90% от потребителите пазаруват от конкурент, след лошо потребителско преживяване на вашия сайт.

UX статистика за уеб дизайна

С професионалните услуги за уеб дизайн, вашият бизнес може да предостави на потребителите най-доброто изживяване. Например, нашият екип може да подобри използваемостта и четимостта / информативността на вашия уебсайт, независимо дали на мобилен или настолен компютър. Това улеснява потребителите да намерят необходимата им информация и да предприемат действия Това действие може да включва посещение на вашия магазин, закупуване на вашия продукт и много други.

3. МАКСИМИЗИРАЙТЕ КОНКУРЕНТНИЯ СИ РЪСТ

Независимо от типа вашата индустрия, вие имате няколко преки конкуренти - и е изключително важно вашата компания да има конкурентно предимство. Въпреки че можете да предоставите по-добър продукт и по-добро потребителско преживяване, тези уникални  tuch points с клиентите ви за продажба, могат да се загубят в остарял, неизползваем уебсайт. 

С нашите услуги за дизайн на уебсайтове можете да гарантирате, че вашата компания увеличава максимално първото впечатление у потребителите. Можете също така да се уверите, че вашият бизнес се отличава от конкурентите във вашата индустрия, като подчертавате, че вашият продукт или услуга е най-добрият.

Статистика за въздействието на UX върху уеб дизайна и ангажираността на потребителите

Например, ако сте компания за борба с вредителите, която иска да генерира потенциални клиенти , това е труден пазар. Вие обаче можете да улесните потенциалните клиенти да се свържат с вашата компания, като инвестирате в уебсайт, фокусиран върху потребителския опит.

В този сценарий вашата компания може да се възползва от факта, че 90 % от потребителите пазаруват от конкурент след лошо потребителско изживяване. Това е огромна печалба за вашия бизнес, предлагайки ви шанса да увеличите продажбите и пазарния си дял с прост редизайн или бърза актуализация на вашия уебсайт.

4. ПОДОБРЕТЕ ВАШИЯ РЕЙТИНГ НА ТЪРСЕНЕ

Независимо дали търсят на своя таблет, смартфон или настолен компютър, потребителите разчитат на търсенето, за да намерят това, което търсят, от услуги до продукти. Ето защо Google обработва повече от два трилиона търсения годишно и ето защо 80 процента от потребителите се насочват към търсене, когато имат нужда от нещо.

Ако вашият уебсайт не се класира на първата страница с резултати от търсенето, за вашата компания е трудно да се свърже с тези потребители. Ето защо SEO е съществена част от уеб маркетинга - имате нужда от уебсайта си да се класира, за да стимулира реализации, продажби и абонати.

Статистика за процента на потребителите, които търсят продукт или услуга чрез търсачка

С конкурентна SEO стратегия, както и с професионални услуги за уеб дизайн, можете да гарантирате, че вашият уебсайт ще се класира за ключови думи или думи за търсене, подходящи за вашия бизнес. Освен това се уверете, че вашият сайт предоставя възможно най-доброто потребителско изживяване.

Например, ако предоставяте ландшафтни услуги в София, може да искате да се класирате по ключовата фраза „ландшафтен дизайн София“ или „озеленяване София“. В зависимост от вашата стратегия вероятно ще създадете уеб страница / лендинг страница,, оптимизирана за тази ключова дума.

С нашите дизайнерски стратегии, както и с тактики за оптимизация, вероятно тази уеб страница ще се класира на първата страница с резултати от търсенето в търсачките. Това позволява на вашата компания да достигне до потребители с висока стойност в целевата аудитория, като ги трансформира от посетители във възможни клиенти. 

5. ПОДОБРЕТЕ ВАШАТА СТРАТЕГИЯ ЗА ЦИФРОВ МАРКЕТИНГ

В дигиталния маркетинг вашият уебсайт е вашата основа или база за развитие. Тук насочвате потребителите, независимо дали от резултатите от търсенето на търсачките, социалните медии или друг източник. В резултат на това е изключително важно да поддържате оптимизиран и актуален уебсайт, който може да поддържа разгръщането на вашите стратегии за дигитален маркетинг.

Със силен уебсайт като този, вашият бизнес може да подобри резултатите от набора стратегии за интернет маркетинг. Например, ако използвате имейл маркетинг , нашите услуги за уеб дизайн могат да увеличат броя на абонатите, спечелени чрез формулярите за регистрация на вашия уебсайт, като надграждат ползваемостта на вашия уеб сайт.

Декларация за стойността на дизайна на уебсайта за дигитални маркетингови стратегии

Друг пример идва от рекламата с плащане на клик (PPC) . С нашия опит в дизайна и маркетинга, нашият екип може да разработи целеви страници, оптимизирани за конверсии за вашата PPC кампания. Това може да подобри резултатите от вашата PPC кампания, максимизирайки вашата ROI.

Как Уеб Дизай България проектира уебсайтове?

В Уеб Дизай България нашите услуги за уеб дизайн осигуряват 360-градусово изживяване, което включва:

Разработка на оформление

Създаване на съдържание

Оптимизация на преобразуването

UX тестване

Как обаче да създаваме нашите наградени уебсайтове? Следвайки петте принципа на уеб дизайна.

1. ВЪНШЕН ВИД

Създаването на красив уебсайт е първата стъпка към печелене на нови клиенти.

Външният вид на вашия уебсайт казва на посетителите повече за вашата компания, отколкото можете да предадете с вашите думи. Сайт, който включва съвременни дизайнерски елементи, оптимизирани изображения и друга мултимедия, е много по-добър при конвертиране на клиенти, отколкото уебсайт, който изглежда като от 1996 г.

В резултат на това външният вид на вашия уеб сайт играе огромна роля за успеха му!

Сайтът трябва да е "откликващ / реагиращ" на нуждите на потребителя. Този фактор включва също включването на  риспонс / отзивчив дизайн  на вашия сайт. Писахме вече, по-горе за това.

Отзивчивият дизайн е техниката за преоразмеряване на уебсайта Ви, така че да се побере на екрана на всяко устройство. Така че, независимо дали някой гледа вашия сайт през iPhone или 27-инчов настолен монитор, той все пак ще получи страхотно, лесно за използване преживяване.

Това преживяване - често наричано потребителско преживяване - е първата стъпка за получаване на нов клиент. Когато потребителите видят, че имате елегантен и атрактивен уебсайт, е лесно да ги задържите на там. Но добре изглеждащият уебсайт е само началото. Нуждаете се и от ясна навигация.

2. НАВИГАЦИЯ

Навигацията е частта от вашия уебсайт, която позволява на хората да намерят това, което искат.

Съвременните уебсайтове са опростили навигацията за работа на настолни компютри и мобилни устройства. Един от най-популярните и ефективни навигационни елементи е  галета . За пример за Breadcrumbs / "трохичките".

Навигацията на Breadcrumb получи името си, защото води до всяка страница, която човек разглежда, докато се движи през сайта ви - нещо, като когато Хензел и Гретел оставиха следа от трохички, които да следват в своята приказка.

С навигация на потребителите, потребителите на вашия уебсайт могат да се върнат към всяка страница, която са виждали преди. Така че, ако сте сайт за електронна търговия, можете да позволите на някого да премине от продуктова страница към страница с категория с едно кликване - ергономия на клика.

Ако полвате мега меню, можете да използвате трохички, за да насочите потребителите от информационни страници към доплнителни, инфо страници, така че те да могат да четат и да научат повече за същата тема.

Например, дизайнът на  уебсайт за индустрията може да включва меню от трохички, което насочва потребителите от общи към конкретни услуги. Това меню от трохички улеснява потребителите да се върнат към общата услуга и да намерят услугата, от която конкретно се нуждаят.

Трохичките са само началото. Можете също да използвате мега менюта. Тези менюта съдържат  голям текст, връзки към информационни центрове / рубрики / секции и допълнителни връзки към конкретни теми.

Определението за навигация в уеб дизайна

Ползването на други видове налични навигационни стилове, няма верен или грешен отговор - за или против. Всичко е свързано с това, което работи за вашата марка, когато залогът е осигуряване на звездно изживяване за вашите потребители.

Предоставянето им на страхотно преживяване има и друга полза - вие задържате вниманието им.

3. ВНИМАНИЕ

След като имате посетители на вашия сайт, от решаващо значение е да задържите вниманието им. Ако го загубите, посетителитеви ще напуснат и сайта ви и ще пропуснете продажба.

Вниманието е ценно, защото заддържа някой фокусиран върху вашата марка, продукти и или услуги. Така че, ако искате да направите продажба, имате нужда от задържане на нечие внимание на вашия уебсайт.

Определението за внимание в уеб дизайна

Имайки това предвид, различните компании могат да задържат вниманието по различни начини, включително:

Видео маркетингът е особено ефективен за привличане на нечие внимание, тъй като видеото е визуално ориентирана среда. Видеото ви дава възможност да обобщавате сложни идеи за броени минути, вместо да принуждавате посетителите да четат дълги страници с текст. Текстът може да стане скучен, а след няколко секунди, видео,  потребителите се увличат от начало до край.

Съдържанието за изтегляне е друг чудесен начин да задържите нечие внимание. Повечето изтегляния могат да се състоят от .zip файл, пълен с ресурси, или текстово базиран PDF, пълен с полезна информация. Това съдържание е идеално и за печелене на нови потенциални клиенти, тъй като можете да  го направите скрито за нерегистрирани потребители и да им го предоставяте с/у негов имейл адрес  (реди да може да изтегли материалите)

Инфографиката задържа вниманието на хората, като представя данни, свързани с бранша, с опростени, лесни за разбиране визуализации. Въпреки че всеки ден излизат стотици нови инфографики, пак можете да печелите трафик, внимание и връзки от/за инфографика, като се придържате към по-висок стандарт за качество от вашите конкуренти.

След като привлечете вниманието на посетителите си, е време да им дадете усещане за посока във вашата страница.

4. НАПРАВЛЕНИЕ

Посоката се отнася до показване на някого как може да продължи на вашата страница / сайт - в повечето случаи това насочва потребителя да превърти страницата ви надолу. Вертикалното скролиране е най-честата форма на последващо действие в уебсайтовете, защото е проста, интуитивна и полезна.

Правилно и логично е, когато използвате вертикално превъртане в дизайна на вашия мобилен сайт.

Докато потребителите на настолни компютри използват мишка или скрол / лента за превъртане, за да преминат през вашата страница, мобилните посетители използват пръстите си. Това означава, че страниците ви за мобилната версия, трябва са лесни за докосване, задържане и плъзгане, така че да могат да се превъртат лесно, от потребителите .

Тази характеристика на дизайна се връща към концепцията за "откликващ / реагиращ" дизайн.

Определението за посока в дизайна на уебсайта

Респонсив дизайн може да означава, че всички посетители на вашия сайт получават еднакво страхотно изживяване, но как те го получават е съвсем различно. Вашият съвместим с десктоп сайт може да използва мега навигация в заглавката с много падащи менюта и големи, привличащи вниманието визуализации.

Но това е твърде много съдържание в една област за мобилен сайт.

Вместо това мобилните сайтове трябва да имат меню " хамбургер" - навигационен стил, който позволява на потребителите да докоснат бутон, да отворят меню и да изберат следващата си страница от там. Менютата "хамбургери" получават името си от техния отличителен символ. Може да го разпознаете като нещо подобно: ☰

С менюто "хамбургери" е лесно за мобилните потребители да навигират, до която и да е част от вашия уебсайт.

5. ДЕЙСТВИЕ

Действието е крайната цел - да спечелите всеки нов посетител на вашия уебсайт. Но посетителите няма да предприемат действия, ако не ги насърчите! Ето защо е толкова важно да използвате подканващи фрази Call To Action - (CTA) в края на всяка страница на вашия сайт.

CTA действа като инструкция, като казва на посетителите какво трябва да направят, за да се приближат една стъпка по-близо до това да станат клиенти. Макар, че това може да звучи като натрапване, проучванията доказват, че CTA драстично увеличават реализациите във всеки онлайн бизнес модел, от генериране на лийдове до благотворителни дарения.

Независимо дали искате да заведете някого на страница за контакт или да го накарате да направи покупка, от съществено значение е да включите CTA в своя уеб дизайн. Ето защо нашият екип от копирайтъри разработва убедителни CTA, които следват вашите цели за дигитален маркетинг, от увеличаване на абонатите по имейл до покупки на продукти.

CTA могат да приемат следните форми:

Текстови връзки

Връзки към изображения

Бутони

Полета на формуляри

И още

Необходимо е време, множество корекции / ревизии и редактиране, за да се създаде уебсайт, ориентиран към ефективността - нещо, към което екипът за уеб дизайн на Уеб Дизайн България се стреми при всеки един проект. Работейки във ваши най-добри интереси, нашите уеб дизайнери ще създадат уебсайт, който отговаря на тези пет главни точки (от по-горе), за да сте сигурни, че ще успеете онлайн.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?

ДЕСЕТИЛЕТИЕ И ПОВЕЧЕ ОПИТ

С повече от 17 години опит, Уеб Дизайн България е една от най-опитните компании за уеб дизайн в страната. Нашият опит, както и страстта ни към уеб дизайна, ни отличават от другите агенции. Освен това опитът ни демонстрира способността ни да учим и да се адаптираме към най-новите уеб технологии и наложени в средата WEB 4.0 стандарти.

СТОТИЦИ ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

Работим за клиенти от редица отрасли, включително производство, електронна търговия, здравеопазване и др. Удовлетворението на нашите клиенти е несравнимо - поради което резултатът от препоръките на нашите клиенти са сериозни.

СПЕЦИАЛНИ РЪКОВОДИТЕЛИ на проекти

Нашите услуги за уеб дизайн партнират на вашия бизнес със специален мениджър на проекти. Подобно на нашите уеб дизайнери, те работят като едно естествено продължение на вашия екип, изучавайки вашия бизнес, цели и визия за вашия уеб сайт. Резултатът? Сайт, който улавя вашата идея за успех, до последния детайл.

ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ УЕБ ДИЗАЙН УСЛУГИ

Ние ценим персонализирания подход към нашите услуги за уеб дизайн, поради което приспособяваме всеки пакет услуги за уебсайтове към уникалните нужди на вашата компания. Дори и да изберете наши пакети или готови решения , ние гарантираме, че вашият уебсайт ще представи подобаващо вашата марка и ще отговаря максимално на вашите цели и визия.

Поручайте уебсайт, ориентиран към ефективността на вашия бизнес

Готови ли сте да създадете уебсайт, който води не само до резултати, но и до удовлетвореност на клиентите?

Изберете Уеб Дизайн България и нашия отличен екип от дизайнери!

Свържете се с нас онлайн или ни се обадете на 0888 55 71 55, за да разговаряте с опитен стратег!

Не забравяйте, дали имате нужда от уеб дизайн в София или друг град в страната,, Уеб Дизайн България ви покрива географски с услугите си.

TOP